اطلاعات عمومی درباره پنگوئن

اطلاعات عمومی در باره پنگوئن – پنگوئن

اطلاعات عمومی درباره پنگوئن

اطلاعات عمومی درباره پنگوئن
اطلاعات عمومی درباره پنگوئن

پَنگوئن‌ها پرندگانی هستند بدون قدرت پرواز از راسته گُوِه‌سانان (Sphenisciformes) از خانواده گُوه‌گان (Spheniscidae) که از ماهی‌ها تغذیه می‌کنند آنها بال‌های کلفتی دارند که به عنوان باله شنا از آن استفاده می‌کنند. پنگوئنها در جاهای سردسیر نیمکره پایینی زمین زیست میکنند.
نام راسته و خانواده آنها نمایانگر شکل گوه‌ای بدن آنها است.
از نظر ریشه‌ای نام پنگوئن متعلق به پنگوئن اقیانوس منجمد شمالی می‌باشداین پرندگان قادر به پرواز نیستند زمانی که ملوانها به اقیانوس منجمد جنوبی رسیدند همین نام را به پرندگان آنجا که قادر به پرواز نبودند اطلاق کردند. در مورد ریشه این نام گوناگون گویند
پنگوئن امپراطور
پنگوئن فرمانفرما یا پنگوئن امپراتور (Aptenodytesforsteri) بزرگ‌ترین گونه پنگوئن است. این پرنده بر خلاف پرندگان دیگر، هرگز به زمین خشک پا نمی‌گذارد. او تمام عمر خود را یا در دریا و یا روی یخهای جنوبگان (قاره قطب جنوب) می‌گذراند فرمانفرمای ماده در فصل پاییز تخمگذاری می‌کند و در طول زمستان تاریک قطب جنوب پرنده نر روی تخمها می‌خوابد در طول این سه ماه پرندگان نر هیچ چیز نمی‌خورند و برای گرم شدن به همدیگر می‌چسبند

ویژگی های جسمی
پنگوئن فرمانفرما بزرگ ترین نوع پنگوئن است. قد آن ۱/۱ متر و وزنش بیش از ۳۰ کیلوگرم است.دو جنس نر و ماده خیلی شبیه به هم به نظر می‌رسند.پنگوئن‌ها پاهایی دارند که از آنها برای شنا کردن استفاده می‌کنند ،پنگوئن‌ها دارای رنگ‌های متضادند ، شکمشان روشن تر است و پشتشان سیاه است.این رنگ بندی کمک می‌کند که موقعی که در داخل آب هستند خودشان را پنهان کنند و آن‌ها را از چشم شکارچیان پنهان می‌کند
پنگوئن‌ها دارای پرهای ضد آب و بَراقی هستند که به خشک نگهداشتن پوستشان کمک می‌کند. تراکم پرهای آن‌ها از بیشتر پرندگان بیشتر است. (حدود ۷۰ پر در اینچ مربع). پرهای پنگوئن‌ها هر سال می‌ریزد و پرهای جدید به جای آن‌ها رشد می‌کند
تغذیه
پنگوئن‌های امپراتور گوشتخوارانی هستند که در دریا شکار می‌کنند. آن‌ها به طور عمده از ماهی ،ماهی مرکب و خرچنگ تغذیه می‌کنند.این پرندگان در جستجوی غذا تا ‪ ۱۶۰کیلومتر از لانه خود دور می‌شوند تا به آب‌های سرد قطبی رسیده و در آن به جستجوی غذا بپردازند.
تولید مثل

پنگوئن ماده یک تخم می‌گذارد و به دریا می‌رود. پنگوئن نر در یک دوره پرورش جوجه برای ۲۷ روز (در طول سردترین بخش سال قاره قطب جنوب) روی تخم می‌خوابد و آن را روی پاهایش گرم نگه می‌دارد و با شکمش آن در برمی گیرد.او جوجه‌اش را با شیری که به وسیله یک غده در لوله مری‌اش تولید می‌شود ،تغذیه می‌کند.در طول این مدت پرنده نر غذایی نمی‌خورد و به همین دلیل نصف وزن بدنش را از دست می‌دهد
زیستگاه
همه پنگوئن ها در نیمکره جنوبی زمین زندگی می کنند (جنوب استوا ) .آنها در آب و هواهای مختلف از مناطق گرمسیر استوایی تا قاره قطب جنوب یخ زده زندگی می کنند . این پرندگان بی دفاع معمولا در جزایری که جانوران درنده ندارد یا روی بخش های دورافتاده یک قاره زندگی می کنند . بعضی از پنگوئن ها مثل پنگوئن امپراتور روی توده یخ ، در قاره قطب جنوب زندگی می کنند
پرها
پنگوئن ها پرهای ضد آب براقی دارند که به خشک نگه داشتن پوستشان کمک می کند ، آنها نسبت به بیشتر پرندگان دیگر پرهای بیشتری دارند . حدود 70 پر در اینچ مربع . هر سال پرهای پنگوئن های می ریزد و پرهای قدیمی را از دست می دهند و پرهای جدید رشد می کند . بعضی از پنگوئن ها تاجی از پر دارند .مثل پنگوئن ماکارونی و راک هوپر .

اطلاعات عمومی درباره پنگوئن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *